Media

Skrivet om mig

Sedan 2017

Sedan 2017

Med vin som passion

Skrivet om mig och av mig sedan 2007. Jag har sedan flera år tillbaka skrivit om min passion, viner, på min egen blogg men också i andra forum. Det var det som den ledde fram till att jag  för tre år sedan startade en liten vinimport, där jag bara tar in viner från små gårdar och där miljön spelar stor roll.

100% organiskt

i media

Skrivet om mig i media och mina egna skriverier.

Vintankar träffar Kontext Vin

Det har gått några år sedan jag första gången träffade Ingvar. Det var ett möte två bloggare (JC:s Vintankar och Billigt Vin) emellan. Vi har vid ett par tillfällen besökt diverse vin-event i Köpenhamn. Vintankar har också vid några tillfällen fått chansen att vara med på vinprovningar i Ängelholm och inte minst var det Ingvar som gjorde att jag upptäckte Cibi e Vini i Köpenhamn.

Publicerat

JC:s Vintankar, VIN

Av: JC

23 december 2017

Italienska guldfynd i Köpenhamn

Jag tror det är svårt för många utanför Skåne att fullt förstå hur nära vi egentligen har till Danmark och Köpenhamn. Jag tror till och med att det är svårt för många av oss som bor i Skåne att inse att vi har en vinmässig guldgruva bara någon timme bort.
Tidigare i vintras var jag och ett gäng skånska bloggare på upptäcksfärd i Byen. Det var Ingvar Johansson, en av två vinnördar bakom bloggen Billigt Vin som ordnat två mycket intressanta besök utanför den svenska trygghetszonen. Ingvar har näsa för det lite annorlunda, gärna med italienska förtecken, och har introducerat många intressanta viner för de som följer bloggen.

Publicerat

Helsingborg Dagblad, MAT & DRYCK

Av: Magnus Ericsson

8 februari 2013 11:22

Kontext Vin leder årets sista vin-provning

Publicerat

Munskänkarnas hemsida, VINPROVNING

Av: Munskänkarna

7 december 2018 11:22

Ingvar Johansson från Kontext leder oss igenom årets sista provning där han tar oss med till Friuli i nordöstra Italien. Nästan på gränsen till Slovenien finns den smått ikoniska producenten Ronchi di Cialla som gjort sig känd genom att rädda den lokala druvan Schioppettino från att helt försvinna.

Socialt

Facebook

Italienska guldfynd i Köpenhamn

Följ mig gärna på Facebook för senaste nytt och annat kul.

Blogg

Italienska guldfynd i Köpenhamn

I min blogg kan du läsa lite mer utförligt om provningar jag haft, viner jag gillar och annat intressant..

Direkt från vinbönder

Kvalitet främst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Curabitur aliquet quam.

Vinevent

Kontakt

Besöksadress

Kontor: Storgatan 13
26237 Ängelholm
Lager: Transportgatan 13
26271 Ängelholm

 

Kontorstider

Måndag: 08 - 16
Övriga dagar är jag hos kunder